Shoes For Fashion in Hengelo ov

Adres Shoes For Fashion
Nieuwstraat 12
7551 CW Hengelo ov
Telefoon 0743492214
Fax -
Website www.shoesforfashion.com

Score: 1.0/5 (1 stem)

Shoesforfashion is DE online winkel voor schoenen, laarzen en sneakers. Met een grote collectie merkschoenen in onze online winkel vindt je bij Shoesforfashion alle nieuwe trends en schoenenmerken. De collectie schoenen bestaat uit verschillende modellen voor elke gelegenheid. Shoesforfashion biedt trendy, sportieve en geklede schoenen aan. We zetten alle schoenen op de foto, zowel tweedimensionaal als driedimensionaal zodat je de schoenen goed kan bekijken. Daarnaast is er bij iedere schoen ook een foto van de zool te zien. Dit geeft je de mogelijkheid om de schoen thuis goed te kunnen beoordelen.

Gegarandeerd de laagste prijs!!
Als je, binnen 10 dagen na de bestelling, dezelfde schoenen tegen een lagere prijs vindt, betalen wij 100% van het prijsverschil. U kunt ook telefonisch u bestelling 24 uur per dag door geven. Bij Shoesforfashion staat service hoog in het vaandel, daarom bieden wij de volgende service aan:

Veilig online betalen
Je kan veilig online betalen met i-deal, paypal of via overschrijving. Wil je liever het pakketje betalen bij ontvangst, dan is dit ook mogelijk en betaal je via de postbode.

Geen verzendkosten*

Gratis retourneren
Bij Shoesforfashion kan je de schoenen gratis retour zenden binnen 14 dagen.

Binnen 24 uur is de bestelling in huis
Nadat je een schoen bij ons besteld hebt en de betaling is verwerkt, gaan we direct over tot levering. Wij leveren onze schoenen binnen 24 uur. Bestelt u uw schoenen online op een doordeweekse dag voor 14:30 uur, dan heeft u ze de volgende dag al in huis! Wij leveren de Schoenen binnen 24 uur, nadat de betaling bij ons is verwerkt.

24 uur telefonisch bereikbaar op elke dagen.
Voor vragen of opmerkingen zijn wij 24 uur telefonisch te bereiken.

Ga snel op zoek naar de best passende schoen voor jou!
Veel winkelplezier bij Shoesforfashion

Shoes For Fashion op de kaart

In de buurt van Shoes For Fashion

← terug naar Schoenenwinkels Hengelo ov


In de buurt van Hengelo ov

schoenenwinkel zoeken